UPDATE (22 noiembrie 2013): Random.org a decis – norocoasa castigatoare este … Dana! Felicitari! Voucher-ul de reducere (50% pentru produse din gama butoni si bijuterii de fantezie de pe site-ul luxurygifts.ro) va fi trimis pe adresa de mail de inscriere in concurs:)

winners

***

Pana sa se termine toamna de tot, inainte de ghetele pline cu dulciuri ale Sfantului Nicolae, mai e o sarbatoare in calendar, fix la granita cu iarna. Una pe care, de obicei, o astepti daca te cheama Andreea sau Andrei…. sau daca, la fel ca mine, iti aduci aminte de graul plantat intr-o farfurioara si de faptul ca Sfantul Andrei e o versiune autohtona a Halloween-ului.

bratara-bratara-cu-cristale-3409-e93a29-1

„Sarbatoarea strigoilor” si „a vrajilor de dragoste” in traditia populara, noaptea Sfantului Andrei e asociata cu o multime de superstitii (imi sopteste binevoitor Google, cunoscator intr-ale folclorului romanesc). Lupii si ursii capata puteri neobisnuite, strigoii ies la plimbare si fetele se ocupa cu niscaiva vraji de dragoste pentru a-si vedea ursitul si a-si afla viitorul.

Dar pana sa ungi cu usturoi pe la ferestre (solutia suprema anti-moroi), ai de felicitat o multime de prieteni. Ba chiar ai si de cumparat niscaiva daruri pentru sarbatoritii zilei. Nu cumva esti (iar) in pana acuta de idei? Un videoclip e gata sa-ti sara in ajutor: uite cateva sugestii cadouri de Sfantul Andrei, asezate frumos dupa nume fiecaruia – Andra, Deea, Andu sau Andreea. Caci fiecare sarbatorit are dreptul la surpriza lui.

Tot cei de la LuxuryGifts, care au realizat videoclipul, ma sprijina astazi in organizarea unui mic concurs… Si pentru ca se apropie Sfantul Andrei, o noapte cu asa o incarcatura magica, va chem la o joaca in care incalcam nitel limitele realitatii cea de toate zilele si ne imaginam …niste bijuterii vrajite. Insa, daca pana acum ne-am gandit cu totii, macar o data, cum ar fi sa avem niste puteri spranaturale, e timpul sa schimbam un pic povestea si sa le facem cadou altcuiva. Gata de concurs?

colier-cercei1Tema concursului: Imagineaza-ti o bijuterie care sa dea purtatorului o putere magica. Nu exista limite intr-ale vrajilor, dar nu uita: nu o poti pastra pentru tine, trebuie sa o dai cadou cuiva.

Cum participi? Descrie, intr-un comentariu la acest articol, bijuteria pe care ti-o imaginezi, puterea magica pe care vrei sa o aiba si cui i-ai oferi-o in dar.

Poti sa iti imaginezi orice iti trece prin cap, de la bijuterii cu cristale pana la cercei de lemn sau bratari de os, de aur, de argint, cu pietre verzi, albastre sau rosii. (hei, daca vrei sa oferi un cercel pentru spranceana in forma de gargarita, cine sunt eu sa ma opun?) Poti trimite la orice abilitate supranaturala sau la orice farmec iesit din comun, fizic sau psihic, dintr-ale magiei albe sau… dintr-ale magiei negre. Apoi, nu uita sa specifici pentru cine pregatesti acest cadou vrajit.

La final, eu adun intr-un cufar toate giuvaierurile fermecate si, cu putin ajutor din partea spiritelor si a site-ului random.org, pun de-o tragere la sorti.

Premiul: Un voucher de reducere de 50% pentru produse din gama butoni si bijuterii de fantezie de pe site-ul luxurygifts.ro.

Termen limita: pana pe 21 noiembrie, orele 23:59, inainte sa bata miezul noptii si sa-si faca aparitia vreun strigoi care sarbatoreste noaptea Sfantului Andrei mai devreme.

Important: Comentariile trebuie sa fie asociate unei adrese de e-mail valide. Aceasta nu va fi facuta publica sub nicio forma, insa este necesara pentru contactarea norocosului castigator.

***

Acest concurs cu iz fermecat participa, la randul lui, la SuperBlog 2013!